Hotel Putnik 4*, Kopaonik

Објавено во Србија, Копаоник


ПОЛОЖБА :
Хотел Путник се наоѓа во најубавиот дел на планината Копаоник, во Сончевата долина. Сместено е на 1650 метри надморска височина и има директен излез кон скијачката патека Сончева долина. Хотел Путник има традиција повеќе од 60 години. Првиот дел од хотелот е отворен уште во 1958 година и е еден од првите угостителски објекти на Копаоник. Новиот дел беше отворен во 1985 година и се спои со стариот. Во 2018 година, хотелот беше целосно реновиран. Украсен е со модерен дизајн, елеганција, внимателно дизајнирана естетика како комбинација на топол стил на планина и детали инспирирани од природата. 

СМЕСТУВАЊЕ:
Хотелот располага со еднокреветни, двокреветни и трокреветни соби.Тие претставуваат уникатно катче за интимен и пријатен одмор.Хотелот е категоризиран со 4 starsвезди (****), а капацитетот на хотелот е 116 комфорни и луксузни сместувачки единици или 270 легла.

УСЛУГА: 
Хотелот нуди услуга на ББ сервис ( вклучен доручек ), ХБ сервис ( вклучен доручек и вечера ), ФБ сервис ( вклучен доручек, ручек, вечера ). Пијалокот не е вклучен во понуда.

СОДРЖИНА:   
Во 2018 година хотелот е комплетно реновиран. Сега е целосно модерно дизајниран, комфорен и со додатни содржини и на своите гости нуди одмор како во летниот така и во зимскиот период.

СПОРТ И ЗАБАВА:
Гостите на располагање имаат и дополнителни содржини како wi-fi, велнес центар, фитнес центар, две конференциски сали, детска игротека со кино, ски остава, изнајмување на ски опрема, повеќе наменски отворен терен, пансионски ресторан, паркинг.


Заради моменталната ситуација со Ковид-19 цените подлежат на промени.  
За најдобри цени побарајте понуда на:  
info@dmcbalkans.com 
+398 77 739 000 Viber/WhatsApp
+389 46 256 333


Тип на соба Датуми Услуга
Полупансион
Еднокреветна соба 01.12.2021 - 23.12.2021 107 €
24.12.2021 - 28.12.2021 128 €
29.12.2021 - 02.01.2022 195 €
03.01.2022 - 22.01.2022 143 €
23.01.2022 - 12.02.2022 128 €
13.02.2022 - 16.02.2022 143 €
17.02.2022 - 05.03.2022 128 €
06.03.2022 - 09.03.2022 150 €
10.03.2022 - 12.03.2022 120 €
13.03.2022 - 03.04.2022 113 €
13.02.2022 - 16.02.2022 143 €
Цена по лице во двокреветна соба 01.12.2021 - 23.12.2021 71 €
24.12.2021 - 28.12.2021 85 €
29.12.2021 - 02.01.2022 130 €
03.01.2022 - 22.01.2022 95 €
23.01.2022 - 12.02.2022 85 €
13.02.2022 - 16.02.2022 95 €
17.02.2022 - 05.03.2022 85 €
06.03.2022 - 09.03.2022 100 €
10.03.2022 - 12.03.2022 80 €
13.03.2022 - 03.04.2022 75 €
13.02.2022 - 16.02.2022 95 €
Цена по лице во трокреветна соба 01.12.2021 - 23.12.2021 71 €
24.12.2021 - 28.12.2021 85 €
29.12.2021 - 02.01.2022 130 €
03.01.2022 - 22.01.2022 95 €
23.01.2022 - 12.02.2022 85 €
13.02.2022 - 16.02.2022 95 €
17.02.2022 - 05.03.2022 85 €
06.03.2022 - 09.03.2022 100 €
10.03.2022 - 12.03.2022 80 €
13.03.2022 - 03.04.2022 75 €
13.02.2022 - 16.02.2022 95 €
Цена по лице во трокреветна Фамилијарна соба 01.12.2021 - 23.12.2021 78 €
24.12.2021 - 28.12.2021 94 €
29.12.2021 - 02.01.2022 143 €
03.01.2022 - 22.01.2022 105 €
23.01.2022 - 12.02.2022 94 €
13.02.2022 - 16.02.2022 105 €
17.02.2022 - 05.03.2022 94 €
06.03.2022 - 09.03.2022 110 €
10.03.2022 - 12.03.2022 88 €
13.03.2022 - 03.04.2022 83 €
13.02.2022 - 16.02.2022 105 €
Цена по лице во четирикреветна Фамилијарна соба 01.12.2021 - 23.12.2021 85 €
24.12.2021 - 28.12.2021 102 €
29.12.2021 - 02.01.2022 156 €
03.01.2022 - 22.01.2022 114 €
23.01.2022 - 12.02.2022 102 €
13.02.2022 - 16.02.2022 114 €
17.02.2022 - 05.03.2022 102 €
06.03.2022 - 09.03.2022 120 €
10.03.2022 - 12.03.2022 96 €
13.03.2022 - 03.04.2022 90 €
13.02.2022 - 16.02.2022 114 €
Цена по лице во Апартман 01.12.2021 - 23.12.2021 85 €
24.12.2021 - 28.12.2021 102 €
29.12.2021 - 02.01.2022 156 €
03.01.2022 - 22.01.2022 114 €
23.01.2022 - 12.02.2022 102 €
13.02.2022 - 16.02.2022 114 €
17.02.2022 - 05.03.2022 102 €
06.03.2022 - 09.03.2022 120 €
10.03.2022 - 12.03.2022 96 €
13.03.2022 - 03.04.2022 90 €
13.02.2022 - 16.02.2022 114 €

Напомена:

* Собите се достапни по добиено барање. * Политика на отказ на резервацијата: до 7 денови - бесплатно; помалку од 7 дена - 50% ;  еден ден пред доаѓање  - 100%. 

Услови за плаќање:

Цените се изразени во евра со денарски курс од 62.00. Авансно плаќање по фактура.

Општи услови: 

* За програмата важат Општите Услови на СКТМ. * Бројот на лица кои се сместуваат во собите треба да биде соодветен на лицата наведени во ваучерот кој го издава организаторот на патување. * Сопоственикот нема да дозволи сместување на ненајавени лица.  * Организаторот го задржува правото да го откаже во целост аранжманот како резултата на пандемија без рефундација, но со можност за издавање на ваучер кој клиентите ќе можат да го искористат во следниот период согласно моменталните услови.  * Организаторот го задржува правото да ја промени цената на аранжманот во случај  на промена на цената на хотелот.  * Во случај на причинета материјална штета за време на престојот, корисникот на собата ја надоместува штетата на сопственикот на лице место.

Корисни информации

×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.